За нас

Фирма „Макси Бранд ЕООД“ е създадена през 2019 г., и още от самото начало стартира и насочва дейността си  към търговията с хранителни стоки. В момента притежавамe складова база на територията на град Пловдив. В склада ни можете да откриете висококачествени хранителни продукти на възможно най-изгодните цени. Стремим се да бъдем актуални и по отношение на разнообразен асортимент за всеки вкус. Внасяме дирекно от ИспаниярФранция и Белгия широка гама продукти, които вече са една утвърдена и запазена марка в нашият асортимент. При нас можете да откриете и продуктите с марка Сан Мигел“, Маоу”, „Аламбра“,¨Вичи Каталан¨,¨Мондарис¨,¨Солан де Кабрас¨,Дон Симон¨,

Фирмата ¨Макси Бранд ЕООД¨  е единствен и официален вносител и дистрибутор на Испанската  бира „Сан Мигел”,  „Маоу”, „Аламбра“, и  както и на едни от най-добрите марки Испанска крафт бира за България.  С опит в дистрибуцията и продажбата на качествена бира, утвърждаваме марките от търговския ни асортимент на българския пазар.

Също така сме е единствен и официален вносител и дистрибутор на Испанскате Минерални води ¨Вичи Каталан¨, ¨Мондарис ¨и ¨Солан де Кабрас¨  с награди от ´International Taste y Quality Institute Brussels´.

Последвайте ни във Facebook